Anfasisk underhållning i Malmö

Kom, kom, kom på lördag! Allt kommer bli bra. http://www.c-y.se/forening/blogg/

Anfasia

Snart är det färdigrepat här i Anfasia/Halmstad – premiär på lördag. Kom och titta och var med och bli medicinerad och underhållen! För mer info: titta in på www.anfasia.se eller hos Operation Opera på feysbuk.

Maria i ton och bild

Nu var det länge sedan jag lade upp något nytt här och jag ber om ursäkt för det om det är så att du brukar titta in här efter nyheter. Jag hamnade efter med uppdateringarna under hösten och orkade inte komma ikapp innan jag blev pappa den 3:e januari i år och sedan dess . . . → Read More: Maria i ton och bild

Lyssna på Stolthet och fördom

Här kan du lyssna på radiosändningen av Stolthet och fördom från Vadstena slott!

Lyssna: P2 Live Opera: Stolthet och . . . → Read More: Lyssna på Stolthet och fördom

Schumann hos Skeppar Karl i morgon!!!

Vi (jag, Samuel Edvardsson-Wigerwall, Daniel Johansson och Oskar Thunberg) gör vårt fina Schumannprogram på Skeppar Karls Salong i Gamla stan (Skeppar Karls gränd 4) i morgon onsdag 11/5 kl 12. Kom och hör!

Mr. Daaahcy!

I sommar återvänder jag till Vadstena! Jag ska nämligen göra Mr. Darcy i Stolthet och fördom efter Jane Austens roman. Daniel Nelson har komponerat, Sofia Fredén har skrivit librettot, David Björkman dirigerar och den underbara Clara Svärd regisserar. Lizzie spelas av Elisabeth Meyer. För mer information och biljetter: http://www.vadstena-akademien.org/sv/stolthetochfordom/

Julkonsert med Falu kammarkör

Ikväll blir det julkonsert tillsammans med Falu Kammarkör i Stora Kopparbergs kyrka i Falun. Jag vet att det här postas lite sent, men kom förbi om du är i närheten!

Recensionsregn

Det regnar recensioner! Falukurirens Jens Runnberg recenserar tisdagens konsert i Falun här och DalaDemokratens Anne Pettersson gör detsamma här. Dessutom kan man på http://www.aspeland.info/press.html läsa en recension av Schumannkonserten 31/10.

Jubelkonsert i Falun

Tisdag 16/11 kl 19 på Dalarnas Museum i Falun.

Musik av jubilarerna Schumann, Mahler, Chopin och Wolf. Desutom Stenhammar, som helt enkelt är för bra för att inte vara med!

Jag och Jonas Olsson, piano, firar Schumanns och Chopins 200-årsjubileum och Mahler och Wolfs 150-årsjubileum.

Bland annat framför vi Schumanns op. 24, “Lilla Liederkreis” . . . → Read More: Jubelkonsert i Falun

Schumann i Virserum

På söndag firas Schumanns 200-årsjubileum av mig, Samuel Edvardsson Wigervall och Daniel Johansson, gitarr och Oskar Thunberg, skådespelare i Virserums kyrka. Programmet består av några av Schumanns mest älskade sånger, ur bland annat Dichterliebe och stora och lilla Liederkreis, och texter ur Robert och Clara Schumanns dagböcker och korrespondens. För mer information: http://www.aspeland.info/